Wilt u ook in de toekomst uitstekende service en storingsdienst?

Met ons serviceplan bent u 1 jaar lang verzekerd van hulp en ondersteuning.

Serviceplan

Ook een camera installatie heeft net als een auto onderhoud nodig. Daarom wordt het aanbevolen om na de installatie een serviceplan af te sluiten, zodat u in de toekomst ook verzekerd bent van een optimaal werkend systeem. Voor slechts een klein vast bedrag bent u al verzekerd van goede hulp en ondersteuning. Binnen het serviceplan onderscheiden we Service-Basis, Service-Plus en Service-Pro. Als u geïnteresseerd bent neem dan contact met ons op. Camerabeveiliging Noord vertelt u graag meer over de voordelen en mogelijkheden hiervan. We onderscheiden de volgende onderhoudspunten:

IP Camera onderhoud

Aangezien de camera op software draait is het erg belangrijk om de camera regelmatig van nieuwe software updates te voorzien om een juiste werking te kunnen garanderen of door het toevoegen van extra functionaliteit. Ten aanzien van draadloze camera’s is het belangrijk om ook de juiste kanalen en frequentiekeuze te controleren en/of bij te stellen teneinde een goede verbinding te garanderen. Daarnaast zal de camera en de lens schoongemaakt en gereinigd worden voor een helder beeld.

NVR onderhoud

Een NVR is een video recorder met een ingebouwde interne harde schijf met daarin bewegende delen welke 24/7 werkt. Aangeraden wordt om deze minimaal 1x per jaar te controleren en eventueel te vervangen.

Kabel, Router, Netwerk onderhoud

Van tijd tot tijd is het ook verstandig om de fysieke kabels door te meten en te controleren middels een netwerktester. Daarnaast wordt aanbevolen om de netwerkinstellingen van uw NVR, IP Camera, laptop en smartphone te controleren en bij te stellen. Deze controle heeft als doel om ten allen tijde een goede verbinding te garanderen en om storingen te vermijden.

Wij bieden:

Gratis advies op locatie
Advies op maat
Voor particulier en MKB
Goede prijs kwaliteit
Full HD kwaliteit
Live beelden bekijken

  Bel 06-12256481

Afspraak maken