Vind u het fijn om gebeurtenissen terug te kunnen kijken?

Een digitale video recorder maakt het mogelijk om meerdere weken aan beeldmateriaal op te
slaan.

Netwerk video recorder

Een belangrijk onderdeel van camerabeveiliging is het opslaan van de videobeelden. Bij incidenten zoals inbraak of een overval is het cruciaal dat u over gedetailleerde opnames beschikt. Deze kunt u namelijk overhandigen aan de politie of verzekering. Voor deze opnames maken we gebruik van een Netwerk Video Recorder (NVR)

24uur per dag video-opname + bewegingsdetectie

Middels de NVR kunt u de camerabeelden voor weken of zelfs maanden opslaan en terug kijken. Via de ingebouwde bewegingsdetectie kunt u snel terug gaan naar een gebeurtenis waarbij de camera beweging gedetecteerd heeft. Op deze manier kunt u in een zeer korte tijd de videobeelden eenvoudig analyseren.

Video opnames altijd en overal tot uw beschikking

Camerabeveiliging Noord maakt gebruik van NVR recorders van Hikvision. Deze  recorders zijn geschikt voor het opnemen van 4, 8 of 16 camerabeelden tegelijkertijd in 4K kwaliteit. Hierbij worden de beelden opgeslagen op een ingebouwde harde schijf. Wanneer deze harde schijf vol is worden de beelden automatisch overschreven van voor af aan. U beschikt op deze manier dus altijd over de laatste beelden. Ook is het mogelijk de beelden overal te bekijken via internet waar en wanneer u maar wilt. Elke NVR kan tevens worden uitgebreid met een losse monitor zodat u snel een duidelijk overzicht op één scherm heeft.

Wij bieden:

Gratis advies op locatie
Advies op maat
Voor particulier en MKB
Goede prijs kwaliteit
Full HD kwaliteit
Live beelden bekijken

  Bel 06-12256481

Afspraak maken