Wilt u geld besparen op uw installatie?

Ook dit is zeker mogelijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Installatie

Camerabeveiliging Noord biedt drie opties aan om de installatie uit te voeren. Hierbij heeft u de keuze uit een volledige installatie, gedeeltelijke installatie of u voert de installatie volledig zelf uit.

Volledige installatie

Bij de volledige installatie heeft u er geen omkijken naar en zal Camerabeveiliging Noord de gehele installatie verzorgen van A tot Z. We zullen in dit geval na overleg de installatie naar uw wensen uitvoeren.

Deels zelf installeren

Uiteraard is het ook mogelijk om de installatie deels zelf aan te leggen. Camerabeveiliging Noord zal met u overleggen wat u eventueel zelf kunt doen. Zoals het boren van gaten, trekken van kabels, etc. Uiteindelijk zullen wij de finishing touch geven en het gehele systeem voor u in bedrijf stellen.

Zelf installeren

Ook kunt u ervoor kiezen het gehele systeem zelf aan te sluiten. Het systeem is plug and play en kan eventueel zelf worden gedaan. Mocht u uiteindelijk toch hulp nodig hebben dan kunnen wij uiteraard u hierbij helpen op locatie of op afstand om de juiste instellingen te maken om het systeem werkend te krijgen.

Wij bieden:

Gratis advies op locatie
Advies op maat
Voor particulier en MKB
Goede prijs kwaliteit
Full HD kwaliteit
Live beelden bekijken

  Bel 06-12256481

Afspraak maken