Projecten

Hieronder vindt u overzicht van enkele voorbeelden van projecten uitgevoerd door Camerabeveiliging Noord.


Logeergezin de Gelukssteen Appingedam

Voor logeergezin de Gelukssteen te Appingedam heeft Camerabeveiliging Noord in overleg met de klant het bestaande camerasysteem uitgebreid ten behoeve van het beveiligen van de woning en haar gasten. Hierbij zijn een aantal Full HD camera’s toegevoegd en het gehele netwerk is vernieuwd. In totaal beschikt het systeem nu over 11 camera’s welke live bekeken kunnen worden op een tabblet.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating

Ook R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating kiest voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord. Voor deze klant is een hoogwaardig camerasysteem aangelegd bestaande uit 2 Full HD bestuurbare camera’s en een losse statische camera. De bestuurbare camera’s beschikken over 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook kunnen de live beelden bekeken worden op de smartphone en een scherm.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Uitbreiding camerasysteem Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema

Voor Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema heeft Camerabeveiliging Noord het huidige camerasysteem uitgebreid met een extra Full HD bestuurbare camera. De camera kan via de smartphone en computer bestuurd worden en beschikt over 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. Ook is een bestaanbare camera verplaatst naar de paardenschuur. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder en zijn de live beelden via een scherm te volgen.

pic name pic name pic name
pic name

De Jong Bedden en Wonen Delfzijl

Ook De Jong Bedden en Wonen uit Delfzijl kiest voor Camerabeveiliging Noord. Voor deze klant is in de showroom een hoogwaardig camerasysteem aangelegd bestaande uit 6 Full HD camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle camerabeelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Daarnaast zijn de live beelden op twee LED-LCD schermen en via de telefoon te volgen.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Uitbreiding camerasysteem melkveehouder

Voor een melkveehouder uit de regio heeft Camerabeveiliging Noord het bestaande systeem uitgebreid met 2 Full HD bestuurbare Dome camera’s. Voor de verbinding tussen één van de camera’s is gebruik gemaakt van een microlink, welke een draadloze zichtverbinding vormt over een afstand van 500 meter. Alle camera’s kunnen verder via de smartphone bekeken en bestuurd worden. Daarnaast worden de beelden opgeslagen op een digitale recorder.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name

W.A. Spithorst Siddeburen

De firma W.A. Spithorst te Siddeburen is onlangs voorzien van een krachtig camerasysteem bestaande uit 2 Full HD bestuurbare Dome camera’s en 2 Full HD vaste camera’s. De bestuurbare dome camera beschikt over een groothoeklens met 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. De klant heeft tevens slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle camera’s kunnen via de smartphone bekeken en bestuurd worden. Een digitale recorder met bewegingsdetectie zorgt ervoor dat alle beelden bewaard blijven.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name

Camerasysteem trimsalon mini & MAXI

Ook trimsalon mini & MAXI in Delfzijl heeft voor Camerabeveiliging Noord gekozen. In overleg met deze klant is een klein camerasysteem aangelegd bestaande uit een Full HD binnen camera en een digitale recorder voor het bewaken van de salon en entree. De live beelden zijn beschikbaar gemaakt op de computer en smartphone. Het systeem is tevens eenvoudig uit te breiden in de toekomst met meerdere camera’s.

pic name pic name pic name
pic name

Camerasysteem melkveebedrijf

Camerabeveiliging Noord heeft een melkveebedrijf uit de regio voorzien van een krachtig camerasysteem bestaande uit 2 Full HD Camera’s en een Full HD bestuurbare camera. Deze bestuurbare camera beschikt over een groothoeklens met 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. De klant heeft tevens slim bespaard door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle camera’s kunnen via de smartphone en computer live bekeken of bestuurd worden. Een digitale recorder met bewegingsdetectie zorgt ervoor dat alle beelden bewaard blijven.

pic name pic name pic name
pic name pic name

Camerasysteem woning te Delfzijl

Voor een woning te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 3 Full HD camera’s aangelegd. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels aan te leggen. De beelden van de camera’s worden 24 uur per dag opgenomen op een digitale recorder. Daarnaast biedt bewegingsdetectie uitkomst zodat de beelden naderhand eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Ook zijn de live beelden beschikbaar gemaakt op de smartphone en tablet zodat deze op ieder moment geraadpleegd kunnen worden.

pic name pic name pic name
pic name pic name

Uitbreiding camerasysteem Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema

Voor Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema heeft Camerabeveiliging Noord het huidige camerasysteem uitgebreid met een krachtige Full HD bestuurbare camera. De camera kan via de smartphone en computer bestuurd worden en beschikt over 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. Ook worden de camerabeelden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder en zijn de live beelden via een scherm te zien.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
Propeller Service Delfzijl

Voor Propeller Service te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 3 Full HD camera’s aangelegd. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels aan te leggen. Het geheel is netjes in de meterkast weggewerkt waar ook de digitale recorder zich bevindt. Alle camerabeelden worden 24 uur per dag opgeslagen op deze digitale recorder. Ook is bewegingsdetectie ingeschakeld zodat de beelden eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de live beelden bekeken worden op de computer en smartphone.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
Camerasysteem woning te Appingedam

Dit compacte systeem bewijst dat goede camerabeveiliging niet per definitie duur hoeft te zijn. Camerabeveiliging Noord heeft in overleg met de klant een klein camerasysteem aangelegd bestaande uit een HD camera voor het beveiligen van de woning. De live beelden zijn beschikbaar gemaakt op de computer en smartphone van de klant. Daarnaast is het systeem in de toekomst eenvoudig uitbreidbaar met meerdere camera’s.

pic name pic name pic name
Camerasysteem woning te Delfzijl

Voor een woning te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 4 camera’s aangelegd. De camera’s nemen alle beelden rondom de woning 24 uur per dag op via een digitale recorder. Ook is bewegingsdetectie ingeschakeld zodat de beelden eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Tot slot zijn de live beelden beschikbaar op de smartphone van de klant zodat hij voortaan altijd een oogje in het zeil kan houden.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
Camerasysteem melkveehouderij Bakker Dairy

Camerabeveiliging Noord heeft voor melkveehouderij Bakker Dairy uit Oosterwijtwerd een camerasysteem aangelegd bestaande uit drie Full HD camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook kunnen de live beelden bekeken worden op de computer en smartphone.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
Camerasysteem woning te Groningen

Voor een woning te Groningen heeft Camerabeveiliging Noord een klein camerasysteem aangelegd bestaande uit een Full HD camera. Daarnaast worden de beelden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Tevens zijn de live beelden beschikbaar gemaakt op de computer en smartphone.

pic name pic name pic name
Camerasysteem Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema

Camerabeveiliging Noord heeft voor Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema uit Appingedam een camerasysteem aangelegd bestaande uit drie Full HD camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook zijn de live beelden beschikbaar op een losse monitor en kunnen bekeken worden op de computer of smartphone.

pic name pic name pic name
pic name pic name
Uitbreiding camerasysteem woning te Delfzijl

Camerabeveiliging Noord heeft voor een klant het bestaande camerasysteem uitgebreid met een extra IP camera. Deze camera is van Full HD kwaliteit waarbij de beelden 24uur per dag worden opgeslagen op een digitale recorder. Door bewegingsdetectie kunnen de beelden vervolgens eenvoudig geanalyseerd worden. Tevens kunnen de live beelden bekeken worden op de computer of smartphone.

pic name pic name pic name
Sportcentrum Dijkman Appingedam

Voor sportcentrum Dijkman te Appingedam heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 6 IP camera’s geplaatst. Alle camera’s zijn van Full HD kwaliteit en filmen 24 uur per dag. De beelden zijn live te zien op een monitor, maar ook via een smartphone of computer zijn de beelden te bekijken. Daarnaast worden alle beelden opgeslagen op een digitale recorder.

Aan de parkeerplaats zijde van het pand is een draaibare PTZ camera geïnstalleerd om een goed overzicht op het parkeerterrein te hebben. Verder zijn er 3 buitencamera’s en 2 binnen camera’s geïnstalleerd. Met dit veelzijdige camerasysteem kan sportcentrum Dijkman voortaan zowel overdag als s’nachts een oogje in het zeil houden.

pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name pic name
pic name pic name pic name