Over ons

Camerabeveiliging Noord is uw specialist in de regio als het gaat om camerabewaking, zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze camera’s zijn van HD kwaliteit zodat u zowel overdag als s’nachts verzekerd bent van goede beeldkwaliteit. Via een speciale recorder kunnen de beelden 24 uur per dag worden opgenomen. Ook kunt u de live videobeelden ten allen tijde op uw smartphone, tablet of PC volgen. Op basis van uw wensen en voorkeuren stellen wij een kwalitatief en degelijk camerasysteem samen. Ook nemen we de volledige installatie op ons en bieden goede service om u ook achteraf te ontzorgen.

Camerabeveiliging Noord is in de regio Appingedam, Delfzijl en omstreken vertegenwoordigd en richt zich vooral op de particuliere en zakelijk markt (binnen het MKB). Doordat wij klein zijn kunnen we snel reageren tegen een voordelige concurrerende prijs. Want een goed camerasysteem hoeft tegenwoordig niet per definitie duur te zijn. 

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen zodat we samen uw situatie en wensen en de daarbij horende mogelijkheden kunnen bespreken. Bezoek nu ook onze Facebook pagina.

camerabeveiliging appingedam delfzijl