Mogen wij kennis met u maken?

Wij komen vrijblijvend langs om te kijken naar de mogelijkheden.

Over Camerabeveiliging Noord

Camerabeveiliging Noord is uw specialist in de regio als het gaat om camerabewaking, zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze camera’s zijn van HD kwaliteit zodat u zowel overdag als ’s nachts verzekerd bent van goede beeldkwaliteit. Via een speciale recorder kunnen de beelden 24 uur per dag worden opgenomen. Ook kunt u de live videobeelden ten allen tijde op uw smartphone, tablet of PC volgen. Op basis van uw wensen en voorkeuren stellen wij een kwalitatief en degelijk camerasysteem samen. Ook nemen we de volledige installatie op ons en bieden goede service om u ook achteraf te ontzorgen.

Camerabeveiliging Noord is in de regio Siddeburen, Appingedam, Delfzij en omstreken vertegenwoordigd en richt zich vooral op de particuliere- en zakelijk markt (binnen het MKB). Doordat wij klein zijn kunnen we snel reageren tegen een voordelige concurrerende prijs. Want een goed camerasysteem hoeft tegenwoordig niet per definitie duur te zijn.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen zodat we samen uw situatie en wensen en de daarbij horende mogelijkheden kunnen bespreken. Bezoek nu ook onze Facebookpagina.

Wilt u meer informatie over camerabeveiliging?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 06-12256481 of stuur een mail naar info@camerabeveiligingnoord.nl.

Wij bieden:

Gratis advies op locatie
Advies op maat
Voor particulier en MKB
Goede prijs kwaliteit
Full HD kwaliteit
Live beelden bekijken

  Bel 06-12256481

Afspraak maken