Nieuwsgierig naar projecten uit de praktijk?

Hier vindt u enkele voorbeelden van camerasystemen bij onze klanten.

Propeller Service Delfzijl

Voor Propeller Service te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 3 Full HD camera’s aangelegd. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels aan te leggen. Het geheel is netjes in de meterkast weggewerkt waar ook de digitale recorder zich bevindt. Alle camerabeelden worden 24 uur per dag opgeslagen op deze digitale recorder. Ook is bewegingsdetectie ingeschakeld zodat de beelden eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de live beelden bekeken worden op de computer en smartphone.

Camerasysteem woning te Appingedam

Dit compacte systeem bewijst dat goede camerabeveiliging niet per definitie duur hoeft te zijn. Camerabeveiliging Noord heeft in overleg met de klant een klein camerasysteem aangelegd bestaande uit een HD camera voor het beveiligen van de woning. De live beelden zijn beschikbaar gemaakt op de computer en smartphone van de klant. Daarnaast is het systeem in de toekomst eenvoudig uitbreidbaar met meerdere camera’s.

Camerasysteem woning te Delfzijl

Voor een woning te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 4 camera’s aangelegd. De camera’s nemen alle beelden rondom de woning 24 uur per dag op via een digitale recorder. Ook is bewegingsdetectie ingeschakeld zodat de beelden eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Tot slot zijn de live beelden beschikbaar op de smartphone van de klant zodat hij voortaan altijd een oogje in het zeil kan houden.

Camerasysteem melkveehouderij Bakker Dairy

Camerabeveiliging Noord heeft voor melkveehouderij Bakker Dairy uit Oosterwijtwerd een camerasysteem aangelegd bestaande uit drie Full HD camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook kunnen de live beelden bekeken worden op de computer en smartphone.

Camerasysteem woning te Groningen

Voor een woning te Groningen heeft Camerabeveiliging Noord een klein camerasysteem aangelegd bestaande uit een Full HD camera. Daarnaast worden de beelden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Tevens zijn de live beelden beschikbaar gemaakt op de computer en smartphone.

Camerasysteem Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema

Camerabeveiliging Noord heeft voor Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema uit Appingedam een camerasysteem aangelegd bestaande uit drie Full HD camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook zijn de live beelden beschikbaar op een losse monitor en kunnen bekeken worden op de computer of smartphone.

Uitbreiding camerasysteem woning te Delfzijl

Camerabeveiliging Noord heeft voor een klant het bestaande camerasysteem uitgebreid met een extra IP camera. Deze camera is van Full HD kwaliteit waarbij de beelden 24uur per dag worden opgeslagen op een digitale recorder. Door bewegingsdetectie kunnen de beelden vervolgens eenvoudig geanalyseerd worden. Tevens kunnen de live beelden bekeken worden op de computer of smartphone.

Sportcentrum Dijkman Appingedam

Voor sportcentrum Dijkman te Appingedam heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 6 IP camera’s geplaatst. Alle camera’s zijn van Full HD kwaliteit en filmen 24 uur per dag. De beelden zijn live te zien op een monitor, maar ook via een smartphone of computer zijn de beelden te bekijken. Daarnaast worden alle beelden opgeslagen op een digitale recorder.

Aan de parkeerplaats zijde van het pand is een draaibare PTZ camera geïnstalleerd om een goed overzicht op het parkeerterrein te hebben. Verder zijn er 3 buitencamera’s en 2 binnen camera’s geïnstalleerd. Met dit veelzijdige camerasysteem kan sportcentrum Dijkman voortaan zowel overdag als ’s nachts een oogje in het zeil houden.

Bekijk overige referenties

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6