Nieuwsgierig naar projecten uit de praktijk?

Hier vindt u enkele voorbeelden van camerasystemen bij onze klanten.

Camerasysteem trimsalon mini & MAXI

Ook trimsalon mini & MAXI in Delfzijl heeft voor Camerabeveiliging Noord gekozen. In overleg met deze klant is een klein camerasysteem aangelegd bestaande uit een Full HD binnen camera en een digitale recorder voor het bewaken van de salon en entree. De live beelden zijn beschikbaar gemaakt op de computer en smartphone. Het systeem is tevens eenvoudig uit te breiden in de toekomst met meerdere camera’s.

Camerasysteem melkveebedrijf

Camerabeveiliging Noord heeft een melkveebedrijf uit de regio voorzien van een krachtig camerasysteem bestaande uit 2 Full HD Camera’s en een Full HD bestuurbare camera. Deze bestuurbare camera beschikt over een groothoeklens met 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. De klant heeft tevens slim bespaard door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle camera’s kunnen via de smartphone en computer live bekeken of bestuurd worden. Een digitale recorder met bewegingsdetectie zorgt ervoor dat alle beelden bewaard blijven.

Camerasysteem woning te Delfzijl

Voor een woning te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 3 Full HD camera’s aangelegd. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels aan te leggen. De beelden van de camera’s worden 24 uur per dag opgenomen op een digitale recorder. Daarnaast biedt bewegingsdetectie uitkomst zodat de beelden naderhand eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Ook zijn de live beelden beschikbaar gemaakt op de smartphone en tablet zodat deze op ieder moment geraadpleegd kunnen worden.

Uitbreiding camerasysteem Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema

Voor Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema heeft Camerabeveiliging Noord het huidige camerasysteem uitgebreid met een krachtige Full HD bestuurbare camera. De camera kan via de smartphone en computer bestuurd worden en beschikt over 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. Ook worden de camerabeelden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder en zijn de live beelden via een scherm te zien.

Propeller Service Delfzijl

Voor Propeller Service te Delfzijl heeft Camerabeveiliging Noord een camerasysteem bestaande uit 3 Full HD camera’s aangelegd. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels aan te leggen. Het geheel is netjes in de meterkast weggewerkt waar ook de digitale recorder zich bevindt. Alle camerabeelden worden 24 uur per dag opgeslagen op deze digitale recorder. Ook is bewegingsdetectie ingeschakeld zodat de beelden eenvoudig geanalyseerd kunnen worden. Daarnaast kunnen de live beelden bekeken worden op de computer en smartphone.

Bekijk overige referenties

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6