Nieuwsgierig naar projecten uit de praktijk?

Hier vindt u enkele voorbeelden van camerasystemen bij onze klanten.

R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating

Ook R.J. Naafs Tuinaanleg & Bestrating kiest voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord. Voor deze klant is een hoogwaardig camerasysteem aangelegd bestaande uit 2 Full HD bestuurbare camera’s en een losse statische camera. De bestuurbare camera’s beschikken over 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook kunnen de live beelden bekeken worden op de smartphone en een scherm.

Uitbreiding camerasysteem Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema

Voor Zeilmakerij & Loonbedrijf Schanssema heeft Camerabeveiliging Noord het huidige camerasysteem uitgebreid met een extra Full HD bestuurbare camera. De camera kan via de smartphone en computer bestuurd worden en beschikt over 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. Ook is een bestaanbare camera verplaatst naar de paardenschuur. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder en zijn de live beelden via een scherm te volgen.

De Jong Bedden en Wonen Delfzijl

Ook De Jong Bedden en Wonen uit Delfzijl kiest voor Camerabeveiliging Noord. Voor deze klant is in de showroom een hoogwaardig camerasysteem aangelegd bestaande uit 6 Full HD camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle camerabeelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Daarnaast zijn de live beelden op twee LED-LCD schermen en via de telefoon te volgen.

Uitbreiding camerasysteem melkveehouder

Voor een melkveehouder uit de regio heeft Camerabeveiliging Noord het bestaande systeem uitgebreid met 2 Full HD bestuurbare Dome camera’s. Voor de verbinding tussen één van de camera’s is gebruik gemaakt van een micro-link, welke een draadloze zichtverbinding vormt over een afstand van 500 meter. Alle camera’s kunnen verder via de smartphone bekeken en bestuurd worden. Daarnaast worden de beelden opgeslagen op een digitale recorder.

W.A. Spithorst Siddeburen

De firma W.A. Spithorst te Siddeburen is onlangs voorzien van een krachtig camerasysteem bestaande uit 2 Full HD bestuurbare Dome camera’s en 2 Full HD vaste camera’s. De bestuurbare dome camera beschikt over een groothoeklens met 60 meter nachtzicht en 4x optische zoom. De klant heeft tevens slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Alle camera’s kunnen via de smartphone bekeken en bestuurd worden. Een digitale recorder met bewegingsdetectie zorgt ervoor dat alle beelden bewaard blijven.

Bekijk overige referenties

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6