Nieuwsgierig naar projecten uit de praktijk?

Hier vindt u enkele voorbeelden van camerasystemen bij onze klanten.

Voetbalvereniging NEC Delfzijl

Voor voetbalvereniging NEC Delfzijl hebben wij een hoogwaardig camerasysteem aangelegd. Twee 4MP dome camera’s van het merk Hikvision zijn opgesteld in de gangen van het kleedkamer complex ten behoeve van de veiligheid van de leden en bezoekers. Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook kunnen de live en opgenomen beelden bekeken worden op een scherm.

Acantus Naterijflat Delfzijl

Ook Acantus kiest voor de kwaliteit van Camerabeveiliging Noord. In de portiek en containerruimte van de Naterijflat te Delfzijl is een hoogwaardig camerasysteem aangelegd bestaande uit 2 statische Full HD camera’s. Dit camerasysteem registreert alle bewegingen middels bewegingsdetectie waardoor verdachte situaties eenvoudig kunnen worden geanalyseerd.  Alle beelden worden 24 uur per dag opgeslagen op een digitale recorder. Ook kunnen de live en opgenomen beelden bekeken worden op een scherm.

Compact camerasysteem Appingedam

Voor een paardenliefhebber uit de regio heeft Camerabeveiliging Noord een klein en compact camerasysteem aangelegd. De live beelden in de stal kunnen op afstand via de computer en smartphone bekeken worden om zo een oogje in het zeil te houden.

Sportcentrum Dijkman Ledverlichting

Voor Sportcentrum Dijkman hebben we naast een camerasysteem nu ook een automatisch LED verlichting systeem aangebracht. Dit systeem wordt gebruikt tijdens de Yoga en Pilates lessen. Het systeem bestaat uit 22 energiezuinige RGB led lampen welke door een centrale afstandbediening in kleur en kleurtemperatuur gewijzigd kan worden.

Logeergezin “De Gelukssteen” Appingedam

Voor logeergezin “De Gelukssteen” te Appingedam heeft Camerabeveiliging Noord in overleg met de klant het bestaande camerasysteem uitgebreid ten behoeve van het beveiligen van de woning en haar gasten. Hierbij zijn een aantal Full HD camera’s toegevoegd en het gehele netwerk is vernieuwd. In totaal beschikt het systeem nu over 11 camera’s welke live bekeken kunnen worden op een tablet.

Bekijk overige referenties

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6