Nieuwsgierig naar projecten uit de praktijk?

Hier vindt u enkele voorbeelden van camerasystemen bij onze klanten.

Dijkema verhuur Wagenborgen

Dijkema verhuur te Wagenborgen is uitgerust met een krachtig 4MP camerasysteem van het merk Hikvision. In totaal houden 5 camera’s het pand zowel buiten als binnen goed in de gaten. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Camerabeveiliging Noord heeft vervolgens de installatie gedaan en het systeem verder in bedrijf gesteld. De live beelden kunnen live bekeken worden op de smartphone.

DHL Depot Appingedam

Het DHL depot te Appingedam is de trotse bezitter van een krachtig 4K Hikvision camerasysteem. Dit systeem bevat 2 speciale ColorVu camera’s met een sensor die bij een gebrek aan omgevingslicht via wit licht de omgeving kan uitlichten. Door deze combinatie kan de camera 24 uur per dag een kleurenbeeld geven! Verder bestaat het systeem uit 2 Dome camera’s. Alle beelden worden 24 uur per dag opgenomen op een digitale recorder en zijn live te volgen via de smartphone.

Camerasysteem woning te Winsum

Camerabeveiliging Noord heeft voor een woning te Winsum een camerasysteem aangelegd van het merk Hikvision. Het systeem bestaat in totaal uit drie 4K Ultra HD Camera’s en een digitale recorder. Door de strategische posities van de camera’s rondom de woning is maximale bewaking gegarandeerd. De beelden worden 24 uur per dag opgenomen op een digitale recorder en zijn live te volgen via de smartphone.

Camerasysteem woning te Appingedam

Voor een woning te Appingedam heeft Camerabeveiliging Noord een krachtig camerasysteem bestaande uit twee 4K Ultra HD camera’s aangelegd. De kabels zijn netjes weggewerkt en de donkere kleur van de camera’s past goed bij het uiterlijk van de woning. Deze camera’s van het merk Hikvision bieden ook in het donker een zeer goed nachtzicht. Alle beelden worden 24 uur per dag opgenomen op een digitale recorder en zijn live te volgen via de smartphone.

Melkveehouder Stedum

Voor een melkveehouder uit Stedum hebben wij een camerasysteem aangelegd bestaande uit 4 Full HD camera’s, waarvan 2 bestuurbare camera’s. De klant heeft slim kunnen besparen op de installatiekosten door zelf de netwerkkabels te leggen. Camerabeveiliging Noord heeft vervolgens de installatie gedaan en het systeem verder in bedrijf gesteld. De live beelden worden getoond op een monitor in de woning en kunnen ook live bekeken worden op de smartphone. Hierdoor kunnen ook de beelden uit de stal en melkrobot op afstand gevolgd worden.

Bekijk overige referenties

Pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6